« 10 jaar DSB!»

Gepubliceerd op 06-09-2021

Aankomend seizoen is al weer het 10e seizoen van Dansschool Backstage en ik kan je zeggen, het is voorbij gevlogen! Maar je weet wat ze zeggen: "Time flies when you're having fun!" en dat was ook zeker het geval!

Wat in 2012 is begonnen als een gepassioneerde hobby met amper 15 kids en een team van 4 docenten is uitgegroeid tot een leuke club met bijna 200 kids en een leuk team van bijna 15 docenten, zowel gediplomeerd als intern opgeleid.

Veel ouders krijgen vaak niet mee dat de dansschool meer is dan alleen dat ene uurtje les waar ze hun kind naartoe brengen. In totaal verzorgen we ruim 30 lesuren per week in 4 dorpen en zijn we in de weekenden vaak bezig met wedstrijden, battles, videoclips of voorbereidingen. Persoonlijk ben ik (Willem) er dan ook altijd mee bezig geweest naast m'n studies en bijbaantjes met liefde en plezier. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en gelukkig worden nu vrijwel alle lessen opgevangen door een ervaren docententeam waardoor ik zelf wat meer tijd heb voor ons jonge dochtertje die in december 2020 geboren is.

De afgelopen twee seizoenen waren zoals voor iedere club uitdagend en onzeker maar mede ook daarom willen we dit jaar flink uit gaan pakken met extra events, wedstrijden, social media en er worden plannen gemaakt om het seizoen af te sluiten met een festival waarin onze 10e eindejaarsvoorstelling centraal staat. 

Houdt de website in de gaten voor alle info over activiteiten. Kortom, zeker een seizoen om mee te maken!

Logo-10-jaar-DSB-versie-2-1630922908.png