« Eindejaarsvoorstelling #GAME ON!»

Gepubliceerd op 25-06-2021

Op zaterdag 3 juli 2021 organiseert Dansschool Backstage zijn 9e jaarlijkse eindejaarsvoorstelling in theater De Hofnar in Valkenswaard genaamd: #GAMEON!

Ondanks alle beperkingen hebben de dansers zich niet tegen laten houden om ook dit jaar een super vette show op de planken te zetten waarin het thema alles te maken heeft met games in alle vormen en maten. Online lessen, training video's, buiten trainen (door weer en wind) en uiteindelijk weer naar binnen. Kortom, een uitdagend seizoen waar we samen sterker uit zijn gekomen en het eindresultaat hiervan mag je zeker niet missen!

Vanwege het beperkte aantal publiek die we mogen ontvangen (100 personen) verzoeken we iedereen om niet meer dan 4 tickets per danser te bestellen. Op deze manier hebben alle ouders de mogelijkheid om er bij te zijn. Nieuw dit jaar is dat we ook de mogelijkheid hebben om de show online te volgen middels een 'Livestream' voor degenen die er fysiek niet bij kunnen zijn. Op deze manier kun je de show toch bewonderen thuis vanuit je luie stoel! Livestreamshow 15.00 uur
of livestreamshow 19.00 uur.

De eerste voorstelling start om 15:00 uur en de tweede voorstelling start om 19:00 uur en zoals andere jaren worden de shows weer vanuit meerdere hoeken gefilmd en zullen de videobeelden achteraf weer verkrijgbaar zijn. Meer informatie hierover wordt naderhand gedeeld binnen de groepsapps.

Wij kunnen niet wachten om eindelijk weer op de planken te mogen staan dus zorg dat je op tijd kaartjes besteld om het niet te hoeven missen!

game-on-1-1624620546.jpg