« CORONA UPDATE - Halve maand contributie

Gepubliceerd op 05-01-2021

Aan de hand van de persconferentie van premier Rutte op maandag 14 december 2020 zijn we helaas genoodzaakt om alle lessen van dinsdag 15 december tot maandag 18 januari 2021 niet meer door te laten gaan. Wel proberen we deze laatste week voor de kerstvakantie de lessen via Skype nog verder door te laten gaan om toch het jaar nog een beetje af te kunnen sluiten.

We merken dat er veel kids moeilijk te motiveren zijn voor online lessen of dat ze simpelweg thuis geen goede verbinding of genoeg ruimte hebben. Daarom hebben we besloten om het nieuwe jaar NIET digitaal te starten en dus nog 2 weken langer te wachten met het opstarten van de lessen. De lessen starten dan pas weer vanaf dinsdag 19 januari.

Omdat er dus in januari maar voor de helft aan lessen zijn gaan we ook maar een halve maand contributie incasseren. Dat betekent dat iemand die normaal € 24,95 betaald nu maar € 12,50 aan contributie betaald.

We begrijpen dat veel mensen financieel flexibeler moeten zijn in deze tijden dus vandaar we ons graag aanpassen!

Als er verder nog vragen zijn dan kunt u altijd even contact met ons opnemen onze contactpagina. In verband met de komst van onze eerste kind kan het zijn dat we later zijn met reageren. Voor korte vragen kun je ook altijd even een WhatsApp-je sturen naar Willem Dams (0630843572).

corona-update-1609810532.png