Wedstrijd teams

Wil je écht knallen, meedoen aan wedstrijden en wil je meer dan één uurtje in de week trainen? Dan is het wedstrijd team misschien iets voor jou! Op dit moment kent DSB drie wedstrijdteams namelijk:

Revolution Crew  (Hiphop)

Sole Purpose       (Breakdance 16+)

Ol' Dirty Kidz         (Breakdance <16)

Voor de Revolution Crew kun je jaarlijks auditie doen tijdens de auditiemaand aan het begin van het seizoen. Deelnemen aan de Ol' Dirty Kidz is alleen mogelijk als je al reguliere lessen volgt en je tijdens de lessen bewijst dat je gemotiveerd bent en de basis voldoende beheerst. Voor meer vragen kun je altijd contact opnemen met de eigenaar Willem Dams. Deelname aan Sole Purpose is alleen mogelijk op uitnodiging als je al reguliere lessen volgt en er een klik is met de rest van de groep. Voor deelname aan alle wedstrijdteams gelden de volgende voorwaarden:

  • Probeer 100% van alle lessen aanwezig te zijn
  • Focus en voldoende inzet zijn vereiste kwaliteiten
  • Wees een teamspeler en een visitekaartje voor de dansschool
  • Beschikbaar zijn op o.a. zaterdagen (voor wedstrijden / optredens)
  • Voorbereid zijn op extra kosten voor o.a. uitstapjes, kleding en wedstrijden

Zowel RC als SP hebben in seizoen 2019-2020 goed gepresteerd en stonden beide in de finale van Shell We Dance Event die helaas wegens de verscherpte maatregelen van het RIVM niet door kon gaan. Anders hadden zij zelfs Nederlands kampioen kunnen worden. De Ol' Dirty Kidz gaan in januari 2021 deelnemen aan hun eerste wedstrijd.

Heb je interesse om deel te nemen aan het wedstrijdteam? Benader Willem of Cheryll tijdens de lessen of stuur een email naar info@dansschoolbackstage.nl met daarin je naam, leeftijd en gewenste wedstrijdteam. Dan nemen we later contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Houd social media en de website in de gaten voor het laatste nieuws over deze teams!