Braderie Waalre 2017

Zondag 7 mei is het al weer de jaarlijkse Braderie op de markt in Waalre en dit jaar zijn we weer voor de 10e keer uitgenodigd om daar onze kunsten te komen vertonen.                         

Datum:   Donderdag 27 april
Locatie: Markt Waalre(dorp)
Verzamelen:   12:00 uur (bij de kerk op de markt in Waalre, achter de kraampjes)
Voorbereiden/opwarmen:      12:00 – 13:00 uur
Optredens: 1e    ± 13:00 uur
  2e    ± 14:00 uur
  3e    ± 15:00 uur
Einde: ± 15:30 uur                                         

 

Vanuit de organisatie van de braderie namelijk het Sint Martinus gilde uit Waalre waar ik zelf ook bij hoor krijgen we een aantal consumptiebonnen waar alle dansers een paar hapjes en drankjes voor kunnen halen. Dus voor de artiesten wordt goed gezorgd! Omdat er een hoop kraampjes zijn met leuke spullen is het misschien wel een goed idee om toch wat extra geld mee te nemen.

Op de dag zelf heb ik een grote doos met T-shirts bij in verschillende maten die we dragen tijdens de dag zodat we goed herkenbaar zijn. Aan het einde van de dag wil ik dan wel graag de T-shirts terug maar het is ook altijd mogelijk om er eentje te kopen bij mij voor maar € 15,-. Ze mogen zelf een broek aan doen die ze fijn vinden zitten.

 

Zelf zorg ik ervoor dat de optredens gefilmd worden zodat ik in de meivakantie een leuke videoclip in elkaar kan zetten zodat jullie die kunnen showen aan vrienden en familie. Kortom, we maken er altijd een spannende maar vooral leuke dag van en we komen ieder jaar graag terug!